Search
Close this search box.

Espoon Suvelaan valmistui uusia asumisoikeuskoteja

Asuntosäätiön uudet asumisoikeusasunnot ovat valmistuneet Espoon Suvelaan, Kirstinharjun uudistuneelle asuinalueelle. Asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin koteihin tällä viikolla.

Kirstinharju 2:een rakennetussa kaksiportaisessa, 6–8 kerroksisessa talossa on 68 asumisoikeusasuntoa, joiden koot vaihtelevat yksiöistä viiden huoneen tilaviin perheasuntoihin. Lasitetut parvekkeet tuovat asuntoihin lisää käyttötilaa vuoden ympäri.

Asukkaiden yhteinen saunaosasto ja kerhotila ovat talon ensimmäisessä kerroksessa. Yhteistiloihin kuuluvat lisäksi pesu- ja kuivaushuone sekä irtaimisto- ja ulkoiluvälinevarastot. Talo sijaitsee viehättävällä rinnetontilla, joka jakautuu viihtyisään ylä- ja alapihaan. Asukaskorttelin yhteinen oleskelu- ja leikkipaikka sijaitsee yläpihalla ja talosaunan vilvoitteluterassi alapihalla. Asukkaille varatut 46 autopaikkaa ovat korttelin yhteiskäyttöisessä parkkihallissa.

Kohteen rakentajana on toiminut Jatke Uusimaa Oy, ja suunnittelusta on vastannut Arkkitehdit Hannunkari & Mäkipaja Oy.

Asuntosäätiön asumisoikeuskohde on osa Suvelan alueelle rakentuvaa 14 talon korttelia, johon valmistuu koteja yhteensä lähes 500 perheelle. Mittavassa ja monivuotisessa kehityshankkeessa sekä alueen asuminen, että asuinympäristö uudistuvat. Yhteisöllinen ja moderni asuinalue valmistuu vuoden 2022 aikana.

 

Yhteyshenkilöt

Tom Salomonson
Myyntijohtaja
Puh. 020 161 2276
tom.salomonson@asuntosaatio.fi

Turkka Keravuori
Rakennuttamisjohtaja
Puh. 020 161 2272
turkka.keravuori@asuntosaatio.fi