Search
Close this search box.

Avain Asunnot rakennuttaa Kaarinaan uusia asumisoikeusasuntoja

Aivan Kaarinan keskustan tuntumaan, Voivalan kaupunginosaan rakentuu uusia A-energialuokan Avain Asumisoikeusasuntoja, joissa on energialähteenä maalämpö. Rakentaminen on aloitettu vuoden 2022 loppupuolella ja asunnot tulivat myyntiin tänään. Kohteen arvioitu valmistuminen 2/2024.

Kohteessa on yhteensä 35 huoneistoa jotka ovat laadukkain kodinkonein ja pintamateriaalein varusteltu. Jokaisessa kodissa on mm. lasitettu parveke. Kohteessa on monipuolinen asuntojakauma 39,5m² kaksiosta 82m² neliöön, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Kohde on keskeisellä sijainnilla Kaarinan keskustassa.

Noin 650 metrin päässä asunnoista sijaitsevat koulut ja lukio. Kaarinan keskustan kattavat palvelut, harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet ovat kävelyetäisyydellä. Myynti- ja asiakaspalvelupäällikkö Ruut Vesenterä on tyytyväinen Avain Asuntojen uuteen aluevaltaukseen.

– Avain Asunnot laajentaa toimintaansa Turun seudulle. Uskomme että laadukkaat, ympäristöystävälliset ja samaan aikaan kohtuuhintaiset kodit kiinnostavat kaarinalaisia ja herättävät mielenkiintoa Turun seudulla, Ruut Vesenterä iloitsee.

Asumisoikeusasunnossa asut kohtuuhintaisessa asunnossa ja maksat kuukausittaista käyttövastiketta. Asumisoikeusasukkaana pääset remontoimaan myös kotiasi ja sinulla on pysyvä asumisturva. Lemmikit ovat tervetulleita Avain Asuntoihin.

Picture of Ruut Vesenterä

Ruut Vesenterä

Puh. 040 173 6771