Search
Close this search box.

Avain Asunnot rakennuttaa Tuusulaan 60 asumisoikeusoikeusasuntoa

Avain Asunnot rakennuttaa 60 laadukasta asumisoikeusasuntoa Tuusulan asuntomessualueelle osoitteeseen Puistometsäntie 2 A ja B. Asunnot sijaitsevat upeiden ulkoilumaastojen läheisyydessä. Tuusulan keskustan palvelut löytyvät noin 2 km päästä. Talon arvioitu valmistumisaika on 31.1.2024. Kohteen myynti on jo alkanut. Avain Asumisoikeuden myyntipäällikkö Aune Lauronen on tyytyväinen, että kohde saatiin rakenteille ja samalla myyntiin.

– Alue on mitä mainioin asumisoikeusasumiselle. Asuntomessualue on suunniteltu taidokkaasti monimuotoista asumista ajatellen. Kaikki palvelut ja harrastusmahdollisuudet löytyvät läheltä, Lauronen iloitsee.

Avain Asunnot kasvattaa asuntomääräänsä Tuusulassa. Tuusulassa Avaimen asuntoja on tällä hetkellä 679. Niistä asumisoikeusasuntoja on 358 ja vuokra-asuntoja 317. Kuntaan on rakenteilla Avaimelle lisää 383 asuntoa ja suunnitteilla vielä 110 asunto.

Avain Yhtiöt on suomalainen konserni, joka on erikoistunut asuntojen omistamiseen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen ja rakentamiseen. Avain Yhtiöiden omistuksessa on yli 11000 asuntoa ja rakenteilla on yli 1 400 asuntoa. Avain Yhtiöiden tavoitteena on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Konsernin vuosittaisten investointien arvo on yli 120 M€. www.avainasunnot.fi