Search
Close this search box.

Asuntosäätiöltä 82 uutta asumisoikeusasuntoa Helsingin Jätkäsaareen

Asuntosäätiö ja YIT ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen 82 asumisoikeusasunnon rakentamisesta Helsingin Jätkäsaareen. Työt aloitetaan elokuussa 2023 ja asuntojen on määrä valmistua huhtikuussa 2025.

Asuntosäätiö rakennuttaa uuden asumisoikeuskohteen Helsingin Jätkäsaareen osoitteeseen Atlantinkatu 8. Asumisoikeusasuntojen koot vaihtelevat yksiöistä tilaviin viiden huoneen asuntoihin, ja asuntojen keskipinta-ala on 55 m². Kuusi-kahdeksankerroksisen asuinkerrostalon katolle asennetaan aurinkopaneelit, ja katutasoon rakentuu liiketila.

”On hienoa päästä edistämään monipuolista asuntotarjontaa suositulla Jätkäsaaren alueella. Asumisoikeusasuntojen rakennuttaminen keskeiselle paikalle Helsingissä tukee strategiamme mukaista tavoitetta tarjota kestäviä ja kohtuuhintaisia koteja hyvien kulkuyhteyksien varrella”, sanoo Asuntosäätiön rakennuttamisjohtaja Turkka Keravuori.

82 asokodin kerrostaloon tulee monipuoliset varastotilat, pesula ja kuivaushuoneet, lajitteluhuone sekä terassillinen yhteissauna. Asukkaiden käyttöön tulee parkkihallissa sijaitsevat 39 autopaikkaa sekä 2 yhteiskäyttöautopaikkaa.

Kohteen suunnittelusta on vastannut Arkkitehdit NRT Oy.

Asuntojen haku Asuntosäätiön verkkopalvelun kautta: www.asuntosaatio.fi

Asuntosäätiön kaikki uudiskohteet

 

Lisätiedot

Turkka Keravuori
rakennuttamisjohtaja
p. 020 161 2272
turkka.keravuori@asuntosaatio.fi