Search
Close this search box.

Kuopion saaristokaupunkiin valmistui 20 uutta Avaimen asumisoikeuskotia

Avain Asunnot rakennutti Kuopion Saaristokaupunkiin 20 uutta asumisoikeuskotia. Kohde sijaitsee osoitteessa Kuikkakuja 3. Asukkaat pääsivät muuttamaan kohteeseen sovitussa aikataulussa 27.1. Lämmönlähteenä on ekologinen maalämpö. Ilmanvaihtojärjestelmä on huoneistokohtainen koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto varustettuna lämmön talteenotolla.

Asunnot ovat laadukkaasti varusteltuja. Huoneiston varustuksesta löytyy keraaminen liesi, astianpesukone, huoneistojen ikkunoissa on sälekaihtimet sekä kylpyhuoneet on laatoitettu. Asumisoikeuden myyntijohtaja Ruut Vesenterä on tyytyväinen rakentamisen laatuun ja aikataulussa pysymiseen.

  • Kaikki työt menivät suunnitellusti putkeen. Kuopion Saaristokaupunki on mahtavalla sijainnilla ja Avain Asunnot voi tarjota todella laadukkaita, mutta kohtuuhintaisia asumisoikeuskoteja mahtavassa ympäristössä.
  • Kysyntä alueella on varsin suurta. Asumisoikeus on säilynyt houkuttelevana ja kohtuuhintaisena vaihtoehtona. Suurin osa asunnoista varattiin hetkessä. Kohteesta ei ole tällä hetkellä koteja myytävänä, toteaa Ruut Vesenterä tyytyväisenä.