Search
Close this search box.

Asuntosäätiöltä 38 uutta asumisoikeusasuntoa Nokialle

Rakentaminen alkaa syyskuun puolivälissä ja kohteen arvioitu valmistumisaika on alkuvuodesta 2024.

Asuntosäätiö rakennuttaa 38 asumisoikeusasuntoa Nokian Ketolanmäelle osoitteeseen Annilankatu 1.

”Olemme iloisia päästessämme rakennuttamaan uusia asumisoikeuskoteja Nokialle. Tavoitteenamme on rakentaa kohtuuhintaisia asuntoja pääkaupunkiseudun lisäksi hyvien kulkuyhteyksien varrella oleviin kaupunkikeskuksiin. Tampereen seutu jatkaa kasvuaan ja kehittymistään, joten näemme Pirkanmaalla paljon mahdollisuuksia”, kertoo Asuntosäätiön rakennuttamisjohtaja Turkka Keravuori.

Asuntosäätiöllä on Tampereella 29 asumisoikeuskohdetta. Annilankadulle tuleva kohde on ensimmäinen Asuntosäätiön kohde Nokialla.

Nokialle rakentuvaan seitsemänkerroksiseen kerrostaloon valmistuu yhteensä 38 asumisoikeusasuntoa, joiden koot vaihtelevat yksiöistä tilaviin neljän huoneen koteihin. Kaikissa asunnoissa on parveke.

Asuinrakennuksessa on kaikille yhteinen saunatila, ulkoiluvälinevarasto sekä jokaiselle huoneistolle oma irtaimistovarasto. Kiinteistön pihalle tulee 45 autopaikkaa.

Annilankatu 1 sijaitsee liikenteen pääväylien läheisyydessä, ja Tampereen keskustaan on autolla 20 minuutin matka. Päivittäistavarakaupat, päiväkodit ja koulut löytyvät kohteen läheisyydestä. Lähistöllä on myös urheilukenttä, uimaranta ja monipuoliset ulkoilumaastot vapaa-ajan viettoon.

Hankkeen urakoitsijana toimii Hartela Pirkanmaa Oy ja suunnittelusta on vastannut Arsatek Oy.

Asuntojen haku Asuntosäätiön verkkosivujen kautta: www.asuntosaatio.fi

Asuntosäätiön kaikki uudiskohteet »

 

LISÄTIETOJA:

Tom Salomonson
Myyntijohtaja
Puh. 020 161 2276
tom.salomonson@asuntosaatio.fi

Turkka Keravuori
Rakennuttamisjohtaja
Puh. 020 161 2272
turkka.keravuori@asuntosaatio.fi